BINNEN 1 DAG JE AVB-EXAMEN HALEN!

Dagcursus AVB

Rijschool ALIBABA biedt de mogelijkheid om in 1 dag je AVB te halen. Afhankelijk van je gevoel voor motorrijden kun je in 1 dag het AVB-examen behalen en bieden wij jou een examengarantie.

Dagcursus AVB is ideaal voor leerlingen die snel hun motorrijbewijs willen halen. Binnen 1 dag je AVB-examen halen, wie wil dat nou niet! Mocht je zakken voor je examen, dan krijg je van ons een gratis herexamen. Let op, dit geldt alleen bij een dagcursus AVB!

Om een dagcursus AVB te kunnen volgen, dien je ongeveer 3 tot 4 weken van tevoren contact met ons op te nemen. Meld je tijdig aan. Voor het AVB-examen hoef je nog niet in het bezit te zijn van je theoriecertificaat. Beschikken over een geldig autorijbewijs of een motorrijbewijs voor A1 of A2, dat is afgegeven in Nederland is voldoende. Een geldig EU- of EER-rijbewijs voor auto of motor is ook voldoende.

De dagcursus AVB begint vroeg in de ochtend tot in de middag. Aansluitend op je lessen heb je je AVB-examen. Bij aanmelding zullen wij direct met jou in overleg het AVB-examen inplannen, zodat jij je AVB-examen zo snel mogelijk kan behalen.

TRY-THE-BIKE les
Om ervoor te zorgen dat je het examen in een keer haalt, doe je eerst een TRY-THE-BIKE les. Tijdens deze les wordt het voor ons duidelijk of je geschikt bent voor de dagcursus. Zo wordt het voor ons duidelijk hoeveel inzicht je hebt en je gevoel voor het motorrijden. De kosten voor TRY-THE-BIKE les bedraagt 75,-.

Voorwaarden

  • Aanmeldingen minimaal 3 tot 4 weken van tevoren.
  • TRY-THE-BIKE les is verplicht
  • De factuur voor de dagcursus dient 2 weken voor deelname betaald te zijn.
  • Wanneer je de dagcursus 1 week voor aanvang van de cursus annuleert, ontvang je 50% van het cursusgeld retour. Dit omdat wij jouw examen bij het CBR al hebben ingekocht en lestijd voor je hebben gereserveerd.

Kosten dagcursus AVB: €675,-